The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems loggin into Horde after latest upgrade

Discussion in 'General Discussion' started by onaweb, Aug 5, 2005.

  1. onaweb

    onaweb Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,
    I have a client who has one staff person that cna not login to horde after the latest upgrade. She could login jhust fine before the upgrade and can still log in from other computers, but can not login from her computer. All other staff may login in just fine as well.

    I have checked her security and privacy settings in IE as well as cookies. But still can not login. I have run out of ideas for settings to check, it is obviously a setting on her computer as I can even login to the webmail.

    The problem seems to be that if she goes to domain.com/webmail/, enters in her account info, is presented with the horde login screen to select a language, clicks on the login button and nothing happens.

    I was wondering if anyone here would have any other ideas. I have checked everything that I can think of.

    Thanks,
    Andy
     
  2. 4u123

    4u123 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Youre not alone on this one. We are having this problem and there are a couple of other forum posts on here with the exact issue. Clicking the login button simply refreshes the page and nothing happens.
     
  3. nettcom

    nettcom Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2003
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    we have same problem.

    any one can share your solution??
     
  4. 4u123

    4u123 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    My issue was resolved by running a fixup of the horde database from whm.
     
  5. nettcom

    nettcom Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2003
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I fixed this repairing Horde database, session table was corrup after upgrade

    thanks!
     
  6. Xyrael

    Xyrael Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had the same issue, and running the database repair worked fine. However, I like to understand what these amazing scripts are doing - could someone offer an explanation? Thanks.
     
  7. porcupine

    porcupine Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Toronto, Ontario
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Ran into the same problem here a few days ago like a brick wall (I've got a new one to toy with now). The cpanel fix to this was:

     
  8. sh4ka

    sh4ka Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    US
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Same happened to me.. then repair horde corrupted table.. and then ran:
    /usr/local/cpanel/bin/updatehorde and problem fixed :D
     
  9. jmerhar

    jmerhar Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem. Tried to run both the commands mentioned above and it didn't help.
    Could someone please explain how this is done:
     
  10. dreamwiz

    dreamwiz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Im gonna try this one out.. I wonder if it helps to other problem: cyrillic characters dont work with the latest horde upgrade. Navigation is screwed, if you sent email instead of cyrillic letters you see question marks, your own inbox subject lines are just ???? ?? ???... anyone know fix for this?
     
  11. dreamwiz

    dreamwiz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ohh.. and btw, did you notice that "purge deleted" link has also disappeared?
     
Loading...

Share This Page