The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with Addon/parked domains

Discussion in 'General Discussion' started by jammin, Jul 9, 2006.

  1. jammin

    jammin Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi There,

    Each time I try to add addon or parked domains I get the following error


    The IPs listed above are in my cluster. The domain I'm trying to park is mejustbe.co.uk and it's nameservers are ns1 and ns2.noodlenow.com which resolve to the IPs above.

    This is happening with a number of domains:

    vgcreative.com
    mejustbe.co.uk
    lifeinphotos.net

    I can create a new account for any of these domains which works fine just I cannot park or addon. Any ideas?

    TIA
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Not a solution, but a workaround:

    Go to WHM > Tweak settings and check 'Allow Creation of Parked/Addon Domains that resolve to other server
     
  3. jammin

    jammin Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the quick fix solution that works fine.

    Anyone got a long term solution as I am having this problem with a number of domains?

    TIA
     
Loading...

Share This Page