The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with cgiemail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Duff, Jul 29, 2004.

  1. Duff

    Duff Registered

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Argentina
    Cgiemail used to work fine for a long time, but suddenly it stopped working.

    This is the message I receive when I want to post a mail


    I also tried to solve the problem changing permissions, but it still doesn't work.

    Do somebody has an idea?

    Thanks

    Duff
     
  2. AnthonyR

    AnthonyR Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Do this and post a response here

    ls -ld /tmp
     
  3. Duff

    Duff Registered

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Argentina
    This is what I received with ls -ld /tmp

     
  4. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    How about when you try it from an SSH session?
     
  5. AnthonyR

    AnthonyR Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6

    From that response, I am guessing that you are not an admin on the server.

    Perhaps you should ask your hostings tech suppport why its happening.
     
Loading...

Share This Page