The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by m0rpheu5, Jul 17, 2006.

  1. m0rpheu5

    m0rpheu5 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brazil, Curitiba/PR
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello, i create two emails by cPanel, and when i try to access this emails from my email program (outlook and thunderbird), the program don´t accept the password, so i tried to access the email by the webmail, using horde or squirrelmail, and both don´t accept the password too, i tried to change the password into the cPanel account, and this don´t fix the problem, what could be, follow above the problem when try to access the email using horde.


    Login failed because your username or password was entered incorrectly.

    Notice: Unknown(): Login failed. (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: Unknown(): Login failed. (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: Unknown(): Login failed. (errflg=1) in Unknown on line 0

    Notice: Unknown(): Too many login failures (errflg=2) in Unknown on line 0

    Thanks a lot
     
  2. cosminb

    cosminb Guest

    Login as root and use this commands:
    1.) /scripts/convert2maildir
    A.) #1 Backup all mail folders on this server
    B.) #3 Start maildir conversion process
    2.) /scripts/courierup --force
    3.) /scripts/eximup --force
    4.) /scripts/upcp --force
    5.) /scripts/convert2maildir
    A.) #3 to convert partially converted mail accounts
     
  3. m0rpheu5

    m0rpheu5 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brazil, Curitiba/PR
    cPanel Access Level:
    Root Administrator

    Everything was fixed, i only reboot the server, and fix the problem with my quotas, and the email start to run.

    Strange but works.
    Thanks
     
Loading...

Share This Page