Problems witrh account moving between servers

nbento

Member
Jan 5, 2006
19
0
151
Hi guys
I need some ideas or help if possible.
3 days ago I moved several accounts between my 2 servers to release a cpu overload on one of them.

The moving seemed to working fine till I started to look into the accounts.

Some accounts were moved fine but some problems accured.

1 of the accounts when you access it by browser shows up an empty account (no files there) although the files are on the ftp and on the file manager inside cpanel, I cant just see the site on the browser.

The rest of the accounts are still showing on the old server. (this cant be dns issues since I moved this 3 days ago)

Any ideas on whats going on?

Another problem is the GD2... what happened to it? I cant find it on easyapache.
 

AndyReed

Well-Known Member
PartnerNOC
May 29, 2004
2,221
4
193
Minneapolis, MN
nbento said:
Some accounts were moved fine but some problems accured.

1 of the accounts when you access it by browser shows up an empty account (no files there) although the files are on the ftp and on the file manager inside cpanel, I cant just see the site on the browser.

The rest of the accounts are still showing on the old server. (this cant be dns issues since I moved this 3 days ago)
Do you mean all the files are there in /home/USER/public_html yet you can't see the site? If yes, did you check on the permission & ownership of the files? Run these commands:
/scripts/updateuserdomains
/scripts/fixcommonproblems

In addition, make sure the DNS zones of these accounts are correct.
 

nbento

Member
Jan 5, 2006
19
0
151
Hi
yes the dns zones are correct... they point to the server where it should be.
I ran the commands you told but no luck so far.