The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Proxy Domains + Litespeed Enterprise

Discussion in 'General Discussion' started by The Dark Wizard, Nov 9, 2014.

  1. The Dark Wizard

    The Dark Wizard Registered

    Joined:
    Nov 9, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hey All!

    So when using apache webmail, whm, etc all work fine.

    However when I turn on litespeed webserver you get a network error on attempt to login.
    A network error occurred while sending your login request. Please try again. If this condition persists, contact your network service provider.

    I assume it has something to do with some sort of VirtualHost or some such but I'm not currently sure. Switching back to Apache lets people with cpanel accounts on my server use proxy domains again just fine.
     
  2. The Dark Wizard

    The Dark Wizard Registered

    Joined:
    Nov 9, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I apologize for making this thread, I have created a ticket through the proper channels.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Feel free to let us know the outcome of your support request.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page