The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

public_html deleted?

Discussion in 'General Discussion' started by internetfab, Aug 8, 2003.

  1. internetfab

    internetfab Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Gothenburg, Sweden
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    We've now had 2 customers on the same box having their public_html being totally removed from the system. Yeah I know you're thinking that they've used Frontpage and wiped it all, but then the other directories should have been removed as well..

    Has anyone seen anything like this before? Could it be some kind of script gone wrong?
    This wouldnt be so bad if we had had backup, but the customers hadn't noticed anything for a few weeks and we're not taking any monthlys ;)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. CircleHosting

    CircleHosting Registered

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Possibly digging up an old topic. But i have the same problem, its happened 3 times this week, Can someone help me?
    Changed pass' about 3 times, still the same prob
     
    #2 CircleHosting, Jun 12, 2004
    Last edited: Jun 12, 2004
  3. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    It is pretty specific to FrontPage and them not setting up theirs correctly. We had a user wipe all of their public_html just last week.
     
  4. CircleHosting

    CircleHosting Registered

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thing is, AFAIK, no one was using FP
     
Loading...

Share This Page