Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Publishing to Frontpage

Discussion in 'General Discussion' started by imagic, Nov 18, 2003.

  1. imagic

    imagic Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. andyf

    andyf Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    UK
    no, not afaik
     
  3. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    191
    Yeah, I don't think it's possible.
    Until the domain name propagates, they could use a regular ftp client to upload their pages that were made in frontpage. After propagation they could set up frontpage again.
     
  4. Peoplespaces

    Peoplespaces Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2001
    Messages:
    243
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    318
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    All those addresses you tried I believe need a trailing /
     
  5. richy

    richy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice