The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pushbullet default settings

Discussion in 'General Discussion' started by delia, Oct 2, 2015.

  1. delia

    delia Member

    Joined:
    Feb 11, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I am having a unique problem on one server but when I started looking I noticed that under
    • Basic cPanel & WHM Setup
    there appears to be two new settings for pushbullet which I wasn't aware of; therefore those blanks are blanks. And it says the settings are invalid. What is supposed to be in those blanks?
     
    #1 delia, Oct 2, 2015
    Last edited by a moderator: Oct 2, 2015
  2. RH1

    RH1 Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same thing here.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Internal case CPANEL-1788 is open to address the issue where new entries to the "Basic cPanel & WHM Setup" interface in Web Host Manager are flagged with an error state because the proper defaults are not automatically configured. You can monitor our change log to see when a resolution has been implemented:

    cPanel - Change Logs

    In the meantime, you can leave the fields blank and click "Save" at the bottom of the page to remove those flagged fields.

    Thank you.
     
  4. calvinphanctt

    calvinphanctt Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello everyone,

    How are you doing? Please help ! When I log in my WHM, in the "Basic cPanel & WHM
    Setup" the section in "An API Token for the Pushbullet API" is
    RED and it asks to fill in.

    I don't know what to fill in that section, could you please help ? I have never
    seen that before ! ( Please see attachment picture)

    Thank you very much for your help !

    Sincerely,
    Calvin
     

    Attached Files:

    • api.jpg
      api.jpg
      File size:
      297.4 KB
      Views:
      25
  5. jols

    jols Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    We've got this too, on every server, seen as a big red warning after clicking into
    Basic cPanel & WHM Setup

    Anyone know how to at least get rid of this ominous looking warning?
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    To update, the resolution for case CPANEL-1788 is scheduled for inclusion with cPanel and WHM 54. Please note the following blog post if you are not yet familiar with the change in our version numbers:

    What’s Next for cPanel & WHM? | cPanel Blog

    Thank you.
     
  8. ipank

    ipank Registered

    Joined:
    Dec 18, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ID
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    cpanel michael, can i had your merged thread link? i have same problems with this API stuff too
     
  9. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,482
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You just posted to the merged thread, its here.
     
  10. samuelmf

    samuelmf Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Perú
    I had the same problem how can i solve that red errors?
     
  11. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,482
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Did you read the thread at all?

     
  12. Moses Moore

    Moses Moore Member

    Joined:
    Jun 19, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Montreal
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I see 'pushbullet' in the notification settings, and when I search WHM for 'pushbullet' I get a search result in "Home »Server Configuration »Basic cPanel & WHM Setup", but when I search the iframe for this page for 'pushbullet' all I get is "Nameservers The root account’s default nameservers used when root creates an account."

    I don't see a place to configure pushbullet, nor do I see a description of what pushbullet is. Clicking on the life-preserver icon in the upper-right does nothing ("javascript:void(0);")
     
  13. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,482
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Pushbullet: Pushbullet - Your devices working better together

    You can find options for this here:

    WHM »Server Configuration »Basic cPanel & WHM Setup
    WHM »Server Contacts »Contact Manager

    You might try another browser to check if this is a browser issue of some sort.
     
Loading...

Share This Page