The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Question about the cpbackup script

Discussion in 'Data Protection' started by Stig, Apr 16, 2005.

  1. Stig

    Stig Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi
    i'm currently working on seting up a remote ftp backup server and i did run the script cpbackup when i found out i had missed something when i did set up the remote server.
    when i did try to rerun the cpbackup script it told me it had been run today.

    How can i reset the script so i can run it more than once a day ??
     
  2. Finley Ave

    Finley Ave Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    San Ramon, CA
    rename or delete the cpbackup/daily folder and it should run.
     
  3. Stig

    Stig Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ok i will give it a try
    only problem is that the folder don't exsist on the remote server
     
  4. Stig

    Stig Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nope i still get the message that the backup is up2date :(
     
  5. Stig

    Stig Member

    Joined:
    Mar 26, 2005
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    seem like there are a time stamp witch need to be removed befor i can run cpbackup ... problem is tat i can't seem to find it
     
  6. MJD

    MJD Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Login as root, type:

    touch -B 86400 /path/to/backup/cpbackup
    touch -B 86400 /path/to/backup/cpbackup/*
     
Loading...

Share This Page