The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Question on logins

Discussion in 'General Discussion' started by discountdomains, Jun 5, 2005.

  1. discountdomains

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    We are close to ordering Cpanel but are trying to clear up a few points.

    The main one being:-

    We have our user control panel and each customer has a username and password, we are happy that accounts can be created on Cpanel using the remote access system. Is it possible to automatically log users in when they press a login type button on our site?

    I know that once a user logs on once, they can select to "remember password" but we are trying to avoid users having to login repeatedly for different features.

    Thanks

    Adrian
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    yes

    there are dozens of remote log in froms listed on these foums (one posted by me)
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
  4. discountdomains

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi

    Will this work on all operating systems. I had heard that XP blocked the use of some methods?

    Thanks

    Adrian
     
  5. discountdomains

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Login

    Hi,

    That code seems to be the creation of a form to login into CPanel. Our users are already logged in a user account on our own website. From there they need a link to Cpanel which does not use url's and does not require usernames and passwords to be entered?

    Thanks again

    Adrian
     
  6. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    You can perhaps modify the script located at www.cpanelappz.com/cpanel-login-script.htm and submit the logged in users information to cpanel so the user doesn't need to reenter them.

    The above script is actually a modified version of the script posted by Nick.
     
Loading...

Share This Page