The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quota Not Same

Discussion in 'General Discussion' started by capoeng2004, Feb 7, 2008.

  1. capoeng2004

    capoeng2004 Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    in my cpanel total quota in disk use is not same

    like this picture

    ho to fix it ?
     
  2. mohd_007

    mohd_007 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hello

    Please try using following script

    /scripts/fixquota


    and let me weather it has helped you or not
     
  3. jamessw

    jamessw Member

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    You could also have files in your directory not reporting that they are yours.

    /scripts/chownpublichtmls
     
Loading...

Share This Page