Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Quota Not Same

Discussion in 'General Discussion' started by capoeng2004, Feb 7, 2008.

  1. capoeng2004

    capoeng2004 Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    in my cpanel total quota in disk use is not same

    like this picture

    ho to fix it ?
     
  2. mohd_007

    mohd_007 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    56
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hello

    Please try using following script

    /scripts/fixquota


    and let me weather it has helped you or not
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. jamessw

    jamessw Member

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    You could also have files in your directory not reporting that they are yours.

    /scripts/chownpublichtmls
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice