The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quota Problem ?

Discussion in 'General Discussion' started by mitul, Jun 21, 2003.

  1. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello All,

    I am having a weried problem with Disk Quota.

    Cpanel shows this way :
    Disk usage 30.80 Megabytes
    SQL Disk usage 0.52 Megabytes
    Bandwidth usage (current month) 12.80 Megabytes
    Disk space available -10.80 Megabytes

    Which is simply not correct bczo when i see

    du -sh /home/usr/public_html/* it shows me 6.0 M. There are no files that are owned by nobody oy any other user.

    I ran fixquotas 10 times but the same thing is shown.

    Any Help ???

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No One.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. nat

    nat Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    anyone having same trouble and runs accross this post while searching, this may help:

    check in /tmp for a large file that was uploaded using the filemanger that has the ownerships of the username of the domain that isn't showing the correct disk space usage in Cpanel.

    if you find nothing using that, do this:

    cd /
    find -user username |more

    Replace "username" with the username of the domain that has the problem. If you have a backup disk, cd over to that drive and run the command also. It will find all files that are owned by that user. There may be a backup file or somthing located somewhere owned by the user.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. moogle

    moogle Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am having this problem.

    The entire /home/user/ directory says the person is using 80mb but Cpanel insists it's using 215. The only difference with mine is that I moved these accounts to this server from another one. Things were fine until I moved some more accounts from a different server (I consolidated two p3's into a dual xeon).

    The first set (old server) is set to /home, but the second set (which I don't have this problem on any) is set to /home2. It's multiple accounts for the first transfer.

    I contacted the datacenter to put in a ticket with Cpanel but I do not believe they did, so any help anyone could give would be appreciated.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page