The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quota problem

Discussion in 'General Discussion' started by thewebhosting, May 11, 2008.

  1. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Hi,

    I have two drives in my server /dev/sda(/home) and /dev/sdb (/home2). The quota for the domains which are in /home displaying correct But for the domains on /home2 displays 0 MB disk usage. Below is the entry in /etc/fstab for /home2:

    /dev/sdb /home2 ext2 defaults,usrquota 1 2

    I have also tried to run /scripts/fixquotas but still the same problem.

    I am not sure what I am doing wrong. Can someone help me to fix the quota problem?

    Thanks,
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What does quota -v output for a user on the /home2 partition? For example, with a test account on a separate partition, this is what I receive:

    Code:
    root@mundane [~]# quota -v tramel
    Disk quotas for user tramel (uid 32033): 
         Filesystem  blocks   quota   limit   grace   files   quota   limit   grace
          /dev/sda1     844       0       0             328       0       0        
          /dev/sda4       0       0       0               0       0       0        
          /dev/sdb1 2572708       0       0           51819       0       0        
    
     
  3. ahlul_b4n9_s

    ahlul_b4n9_s Member

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i have do this, and i get this result:

    My old server:
    Code:
    [root@thunder ~]# quota -v ckcybers
    Disk quotas for user ckcybers (uid 32258):
         Filesystem  blocks   quota   limit   grace   files   quota   limit   grace
         /dev/simfs   33656  102400  102400            5138       0       0
    
    my new server:
    Code:
    root@server-sg3 [~]# quota -v ckcybers
    Disk quotas for user ckcybers (uid 32537):
         Filesystem  blocks   quota   limit   grace   files   quota   limit   grace
          /dev/sda6      64  102400  102400              12       0       0
          /dev/sdb1   53888  102400  102400            5057       0       0
          /dev/sda3       0  102400  102400               0       0       0
          /dev/sda2       0  102400  102400               0       0       0
    
    I dont know why it increase twice after i move it to my new server
     
    #3 ahlul_b4n9_s, May 18, 2008
    Last edited: May 18, 2008
Loading...

Share This Page