The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quota Problems Centos 6.6

Discussion in 'Workarounds and Optimization' started by Lewis Hill, Mar 21, 2015.

  1. Lewis Hill

    Lewis Hill Registered

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    We've been having problems on the VPS version of CPanel. We have a eval licence at the moment and if solved we'd be happy to buy the full licence. We've install quotas and that didn't solve the problem, we've also tried looking through the forum posts which exist on similar / same occurrences of my problem. The problem is that the clients have unlimited space on their package. Help would be appreciated! :)

    Regards
    Lewis
     
  2. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    What exact issue are you facing with quota ? Did you try running below command:

    /scripts/fixquotas
     
    Lewis Hill likes this.
  3. Lewis Hill

    Lewis Hill Registered

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    I ran the command and i get this.

    root@panel [~]# /scripts/fixquotas
    Installing Default Quota Databases......Done
    journaled quota support: not available with vzaquota (disabled)
    checking out /backup
    checking out /backup
    Quotas have been enabled, however they may not be up to date as quotacheck has been skipped.
    Reading package Personal
    Resetting quota for vgconlin to 2048 M
    No filesystems with quota detected.

    Regards
    Lewis
     
  4. 24x7ss

    24x7ss Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2014
    Messages:
    271
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    As per the error it seems that you are having Openvz VPS and quota is not enabled for that. I will suggest you to connect your VPS provider and ask him to enable quota settings for VPS.
     
  5. Lewis Hill

    Lewis Hill Registered

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks for the reply, in the end i just switched to OVH. Much much better service and worked straight away. Quotas and everything works. Thanks a lot for you support though. Really appreciated.

    Regards
    Lewis
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I am happy to see you were able to address the issue. Note that for other users who receive the "No filesystems with quota detected" message, the following document is helpful:

    Virtuozzo/OpenVZ Quotas

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page