The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Quotas resetting to 1MB

Discussion in 'General Discussion' started by kcdworks, Dec 15, 2002.

  1. kcdworks

    kcdworks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It seems that one of my resellers' customers is having an issue with his site where the disk quota continually resets itself to 1MB ... according to him it's happened on the 14th of each month, and sure enough, he has logged a helpdesk ticket on or about the 14th of the last three months. Running /scripts/resetquotas --useplanquotas fixes his problem, but it begins again after that.

    Currently I have had to set up a cronjob to run /scripts/resetquotas --useplanquotas every morning in order to keep this from happening. But rather than &patching& his problem, I'd like to fix it if possible. Anyone have a suggestion?
     
  2. kcdworks

    kcdworks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Anyone? ;)
     
  3. quicksols

    quicksols Member

    Joined:
    May 10, 2002
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I thought my reseller are having this issue. And i m the only one...
     
  4. mynameislee

    mynameislee Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm a reseller using whm and i'm having the same problem. I have contacted my provider to help out, but they don't seem able to do anything to fix it. Does anyone know how to fix this problem?
     
  5. mynameislee

    mynameislee Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm a reseller using whm and i'm having the same problem. I have contacted my provider to help out, but they don't seem able to do anything to fix it. Does anyone know how to fix this problem?
     
Loading...

Share This Page