Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

R14279 - Transfer does not move valiases

Discussion in 'General Discussion' started by maggy, Jul 3, 2007.

  1. maggy

    maggy Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I guess this is a bug report more than a support request. I was transferring an account from an old v10 sever to a server running the newest RELEASE (14279) and the transfer script did not properly move the valiases (or forwarders if you like) so I had to copy those over by hand.
     
    #1 maggy, Jul 3, 2007
    Last edited: Jul 3, 2007
  2. milohill

    milohill Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    So what happened? I think I ran into this bugm it just said server setup or something and that was it.
     
  3. maggy

    maggy Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    i didn't see if there was an error or not, just that the forwarder list was empty for the account
     
  4. cmb

    cmb Member

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Yep, same thing is happening to me.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice