The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

R64 killed Horde

Discussion in 'General Discussion' started by jsteel, Jul 5, 2004.

  1. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Anyone else having a problem with Horde since moving to R64? We upgraded to it Saturday night and have had folks complaining about Horde being broken. First we had a bunch of path errors that were corrected by chmod +x to a bunch of Horde conf.php files that had been modified by the upgrade. We then touched the /var/cpanel/usecpphp file to create it (as noted by Nick in another post for a related issue). Now we just get one error, but it kills Horde nonetheless:

    Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 40 bytes in /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Auth.php on line 250

    The file mentioned doesn't appear to have been altered by the update to R64, so we're not sure what to look at now.
     
  2. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    We've also confirmed this problem exists in E86 as well (the latest Edge).

    At this point we are opening a ticket.
     
  3. RandyO

    RandyO Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    DITTO
     
  4. ljprevo

    ljprevo Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2003
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have users complaining that when they goto compose an email, they click send and they get the "server not found error" or page unavailible

    The click the back button and loose the email.
     
  5. maxstudios

    maxstudios Member

    Joined:
    Dec 1, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    same error here, are there any updates on the problem? or a work around? :mad: :mad:
     
  6. maxstudios

    maxstudios Member

    Joined:
    Dec 1, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    update: i now get the error

    i got this after a forced an update to stable (which didnt fix the problem)

    my cpanel build is now 9.4.1 S65
     
  7. maverick

    maverick Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I had the same problem.

    Try doing:
    /scripts/updatenow
    /scripts/makecpphp

    That worked for me. afaik the current version of makecpphp still breaks uploads through PhpMyAdmin though, so you'll need to apply the manual patch described here to makecpphp before running it:
    http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=26073

    Hope that helps.

    Mav.
     
Loading...

Share This Page