The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Received Error 500 for New Account

Discussion in 'General Discussion' started by hbuckland, May 31, 2007.

  1. hbuckland

    hbuckland Registered

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I took one the parked domains on my server and created a New Account for it. But now I am getting an error 500 when trying to open it in the browser. The following are the steps that I have done:

    Removed it as a parked domain
    Removed its entry in the httpd.conf file
    Created a New Account
    Accessed the account via ftp and uploaded the website
    But when I try to open it in a browser I get Error 500

    Can anyone help?
     
  2. shadowspid

    shadowspid Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2002
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    tried restarting apache?
     
  3. WhmSonic

    WhmSonic Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Which files uploaded ? php or html or perl ? did you tried .html files ?
     
  4. hbuckland

    hbuckland Registered

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    File types

    The index page is php. I have not tried html files.
     
  5. WhmSonic

    WhmSonic Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I dont know your all accounts same or only for parked domains ?

    If all accounts same on the server follow below:
    please remove index.php from customer account and upload index.html so lets see. If you still receive 500 error or not. If you dont receive 500 error any more after the index.html upload this mean you have apache+php compile problem so build your php and apache again with whm.

    Code:
    http://Your_ServerIP:2086/scripts2/buildapache
    After the complete apache build if you still receive 500 error, create a new account on whm and try upload any index.html file check error. If there is no error, take backup for customer then terminate customer account and open again.

    If you still cant solve this issue, please provide your os and cpanel version on this topic.

    If only parked domains:
    If your cpanel version is 11 currently or edge turn back to stable version I suggest. Also check apache logs for problem parked domain.
     
    #5 WhmSonic, Jun 4, 2007
    Last edited: Jun 4, 2007
Loading...

Share This Page