Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RedHat 9 Causing Problems?

Discussion in 'General Discussion' started by HostDime, Jan 17, 2004.

  1. HostDime

    HostDime Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 15, 2003
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Orlando, Florida
    Since I upgraded a box to RH9 a few months ago, and had to format it becuase frontpage refused to work, I think Cpanel+Rh9 is a wash. Since then we've had the mysterious phpMyAdmin issues, every other day we fix it, then it breaks, etc. Im thinking this is RH9.. RH7.3 has never had any problems like this. Im thinking Mandrake 9 would be the best to use, I've heard its stable, any suggestions?
     
  2. jsteel

    jsteel Well-Known Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    646
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Atlanta, GA
    We've had RH9/cPanel boxes for more than 6 months and don't experience any of the problems you are having.
     
  3. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    318
    Re: Re: RedHat 9 Causing Problems?

    No problems here either. Perhaps your issue is much more deep rooted than just redhat 9 ?
     
  4. HostDime

    HostDime Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 15, 2003
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Orlando, Florida
    Must be 4 horse riders of the apocolypse :eek: :eek: :eek:
     
  5. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,452
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    148
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
  6. blaze64

    blaze64 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    errr... I am having the same issue. I have RH9 but I really dont think its related to RH9. I has worked before, and just recently stopped working (within the past week or so).

    Not sure what it is... but I know it is not a password issue as it dosent give you the ACCESS DENIED page, but rather a phpmyadmin page that says wrong user/pass.
     
Loading...

Share This Page