Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Redirect Domains Question

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by AmericanRobby, Apr 1, 2017.

Tags:
  1. AmericanRobby

    AmericanRobby Registered

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    California
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Not finding my specific question or answer on the forums.

    How do I redirect 2 different domains in which I own and are in my cloud hosting cpanel, 1 is the primary and the other domain is just so if people go to the website ending in .com it redirects to my primary domain and adds domain.org

    I tried doing this using Cpanel Redirect Tool and got a redirect loop error. Something along the lines of "the directory will see http:// before https:// so you create an infinate loop*."

    I want any form of domainOLD.com and any form of domainPRIMARY.org to ALL go to domainPRIMARY.org

    Any help is greatly appreciated.
     
    #1 AmericanRobby, Apr 1, 2017
    Last edited by a moderator: Apr 1, 2017
  2. SysSachin

    SysSachin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    568
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    28
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi,
    If you want to set redirection form domainOLD.com to domainPRIMARY.org then login to cPanel for this domainOLD.com and set redirection the cPanel

    Home >> Domains >> Redirects)

    Please refer below documents for how to set redirection.

    Redirects - Documentation - cPanel Documentation
     
  3. AmericanRobby

    AmericanRobby Registered

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    California
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    @SysSachin

    You didn't read my post before replying did you?
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    You could add the additional domain name as an Addon domain via cPanel and configure it's document root to use the same document root as the primary domain name.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page