The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reinstall BoxTrapper? How can I do this?

Discussion in 'General Discussion' started by jols, Jul 26, 2005.

  1. jols

    jols Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    We have having a hard time trying to get BoxTrapper going again on one of our servers. It mysteriously dissappeared a couple of weeks ago, but just from one of our 6 cPanel servers. I hear the issue has been fixed, but I have tried everything to get it back, recently tried

    /scripts/updatenow
    /scripts/upcp --force
    /scripts/fixcommonproblems

    but no luck.

    Also tried to reinstall cPanel pro via WHM, but no luck again.


    Is'nt there an installer I could download and use, just for BoxTrapper?

    Thanks much.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    IIRC, you'll have to run CURRENT or EDGE if you want to use boxtrapper as it was removed from cPanel Pro about a week ago and integrated into the base.
     
  3. rjbsec

    rjbsec Member

    Joined:
    Apr 9, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Little more detail please?
     
  4. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    As stated in other threads, boxtrapper was removed from Pro and put into the actual builds. Boxtrapper is on Current and Edge releases only at the moment.
     
  5. Aevans

    Aevans Registered

    Joined:
    Jul 23, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have edge but no boxtrapper

    Hello,

    It seems I have done this, I am on the Edge version. Boxtrapper seems to be working, but I have no frontend control of it, so various emails aren't coming through to me etc, I would like to know if there are some files I can upload to put this right as I have ran the update scripts etc.

    Thanks,
    Alex Evans
     
  6. big

    big Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    how to switch from pro to actual builds and reinstall boxtrapper?
     
  7. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    I'm on WHM 10.3.1 cPanel 10.5.0-C49 and still having this problem.

    I enabled box trapper on an email account, added an outside email account to the blacklist, sent an email to the boxtrapper enabled account and not a single response. I tried without blacklisting also, still won't work.

    The review log and queue are both empty as well. I sent 3 test emails.

    What could be the problem?
     
  8. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Try

    tail -f /var/log/exim_mainlog

    when sending the mail.
     
  9. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    This is what I get:

    2005-08-15 05:44:52 1E4cSa-0006u4-5r <= support@mydomain.com H=(mta7.srv.hcvlny.cv.net) [167.206.4.202] P=esmtp S=10432 id=0IL9006UYF6QWSOV@mta7.srv.hcvlny.cv.net
    2005-08-15 05:44:53 1E4cSa-0006u9-BC <= support@mydomain.com U=rsabatin P=local-bsmtp S=10820 id=0IL9006UYF6QWSOV@mta7.srv.hcvlny.cv.net
    2005-08-15 05:44:53 1E4cSa-0006u9-BC => bttest <bttest@customer.com> R=virtual_user T=virtual_userdelivery
    2005-08-15 05:44:53 1E4cSa-0006u9-BC Completed
    2005-08-15 05:44:53 1E4cSa-0006u4-5r => bttest <bttest@customer.com> R=virtual_sa_user T=virtual_sa_userdelivery
    2005-08-15 05:44:53 1E4cSa-0006u4-5r Completed
     
  10. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    Can anyone duplicate this problem here?
     
  11. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    No one?

    Here are my steps taken:

    /scripts/updatenow
    /scripts/upcp --force (current)
    Tested on box trapper enabled accounts both blacklisted and non listed
    tail -f /var/log/exim_mainlog (during several tests)
     
  12. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    when I go to edge I get the following error when taking fantastico

    Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /tmp/cpanel_phpengine.1124707556.141609791.01568534137 on line 92
     
    #12 david510, Aug 22, 2005
    Last edited: Aug 22, 2005
  13. Shi

    Shi Member

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    for the fantastico parse error you probably need to chmod httpd.conf to 644
     
  14. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    That defeats the whole purpose of better security. Goto the fantastico forums for fantastico issues, they will have the fix for it.
     
  15. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    Are you logged in using the root/reseller password? Try the account password (or upgrade to the latest Fantastico)

    kosmo
     
Loading...

Share This Page