The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Removed domain info remaining in the system somewhere

Discussion in 'General Discussion' started by S-Combs, Mar 17, 2006.

  1. S-Combs

    S-Combs Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I didn't know how to title this one but here's my problem

    I used to have a Parked domain that I decided to use as a seperate domain for awhile instead. I now want to just park it again but I get errors when trying to add it back how it used to be..

    I have terminated the account through WHM before trying to repark the domain. What else must I do to remove it's previous info so I can do this repark?

    Thanks
     
  2. S-Combs

    S-Combs Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Nobody has any ideas where I can find this remaining info about this domain?

    I have checked for it's info in everywhere I know it might be stored.. Why would cpanel be reporting it is controlled by another user after it has been removed through WHM?

    I really could use some help with this so I can use the domain again..


    Thanks
     
  3. Saloni

    Saloni Active Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Remove the entry of that park domain from these files and try to park the domain again.
    /var/cpanel/users
    /etc/httpd/conf/httpd.conf
    /etc/localdomains
    /etc/userdomains
    /etc/valiases/
    /etc/vdomainaliases
     
  4. S-Combs

    S-Combs Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I just realized that I forgot to thank you for this advice Saloni, I'm sorry

    I did find that infomation still remained in a couple of these and it did resolve my problem by removing it...
     
Loading...

Share This Page