The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Removing 302 redirect does not seem to work.

Discussion in 'General Discussion' started by zOSHelpForums, Jan 14, 2015.

  1. zOSHelpForums

    zOSHelpForums Registered

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hi,

    I've a question about 302 redirect:

    Consider that I want to redirect domain2 to a page on domain1 - named domain1/pagename. To do that I did the following:

    cPanel > Domains > Redirects > in Type: Temporary (302) > In http://(www.)? 'selected domain2 > in 'redirects to →' gave domain1/pagemane -- it worked but when I removed the redirect I was expecting "the contents of domain2' to show back but it did not happen, What can I do to rectify this, please guide.

    Thanks.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,723
    Likes Received:
    660
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you elaborate on what shows up instead, or what happened? Did you clear your browser cache?

    Thank you.
     
  3. zOSHelpForums

    zOSHelpForums Registered

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    403 forbidden error along with 404 not found happened.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,723
    Likes Received:
    660
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page