Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Rename or duplicate Feature List

Discussion in 'General Discussion' started by WorkinOnIt, Jun 13, 2019.

  1. WorkinOnIt

    WorkinOnIt Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    168
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi team

    I would like to edit an existing Feature Manager List located in WHM at :

    Home » Packages » Feature Manager » Edit Feature List

    Specifically, I would like to do either one of the following;
    1. save the existing list as a new name, or
    2. edit the saved name, or
    3. be able to duplicate the selected list and save as another name.

    But I can't see how to do any of those - please can you advise if any of the above are possible and how!!

    Thanks
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,948
    Likes Received:
    485
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    - Type a name for your new Features Listing into the "Add a New Feature List" form.
    - Open the newly created Feature List you just created and tick the "Select all features for: yourFLnamehere."
    - Deselect the items you don't want on this new list, and save.
    - Create a new Package, and select this new list you created to be associated with that Package.
    - Or, edit an Existing package and assign this new Features List to that Package.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,923
    Likes Received:
    177
    Trophy Points:
    343
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    From shell:

    cp /var/cpanel/features/%source_feature_list_name% /var/cpanel/features/%new_feature_list_name%

    Now, you can reload the Feature Manager in your WHM and edit %new_feature_list_name%
     
    Infopro likes this.
  4. WorkinOnIt

    WorkinOnIt Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    168
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    @Infopro

    Thanks for your reply - that seems to be a copy/paste of an instruction on how to create a list.

    It does not answer my question:

    I would like to edit an existing Feature Manager List.... Specifically, I would like to do either one of the following;
    1. save the existing list as a new name, or
    2. edit the saved name, or
    3. be able to duplicate the selected list and save as another name.
     
  5. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,948
    Likes Received:
    485
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I don't do copy paste answers.

    You can't edit an existing Feature List, you'll need to create one.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. WorkinOnIt

    WorkinOnIt Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    168
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    That is a better answer, (though not ideal!) thank you.
    So now - why not / how can we request this!

    @sparek-3

    Thanks - so this will allow me duplicate it - I will give it a try.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice