The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reseller Account - Remaining Resources on Create Account Page?

Discussion in 'General Discussion' started by Funkworkz, Jun 16, 2004.

  1. Funkworkz

    Funkworkz Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wanamingo, MN
    When I was buying a reseller plan from another host, I had my remaining quote and bandwidth on the Create new Account page, but now that I have my own server, its not there anymore (Im not talking about root, when I login as a reseller)

    Was this a mod? or part of Fantastico or something?

    I solved this, nevermind.
     
    #1 Funkworkz, Jun 16, 2004
    Last edited: Jun 17, 2004
  2. ReCk

    ReCk Registered

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    also looking for the answer to this.
     
  3. fwwebs

    fwwebs Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Check that the resellers are limited by resource usage in the root WHM.
     
  4. Funkworkz

    Funkworkz Active Member

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wanamingo, MN
    Yea, you need to set them up in the Reseller Center.
     
  5. ReCk

    ReCk Registered

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    well i finaly figured out what happen, they made my reseller account and my regular account with the same username information. THey are in the process of trying to place my domain in my reseller account. Thanks for the tips.
     
Loading...

Share This Page