The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reseller Branding Logo Problem

Discussion in 'User Experience' started by neilw, Mar 16, 2014.

  1. neilw

    neilw Registered

    Joined:
    Mar 16, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    New to WHM. We are reseller and have used the Branding option to set our logo on the motor_city style. When we initially did this a couple weeks ago, the new logo showed up in all cpanel accounts (ours and our clients). A few days ago, our logo disappeared from our client's cpanels and has been replaced by the default cpanel Acclerated 2 logo.

    I have tried multiple times to change the theme, re-upload the logos, made sure the file names were right, changed themes again and again, clicked Apply to all Accounts, etc. ... still doesn't work. Not sure why it worked several days ago when we first set it up, and now it does not work. Our logo only shows up in the Branding Editor and our master cpanel but not our clients.

    We are a reseller on a shared hosting server (InMotion Hosting) using cpanel 11.40.1 build 11. Any help would be appreciated.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,666
    Likes Received:
    646
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    It might be difficult to troubleshoot this issue if you do not have root access to the server. Have you contacted your hosting provider about this issue so they can look into it?

    Thank you.
     
  3. neilw

    neilw Registered

    Joined:
    Mar 16, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Yes, that is what I assumed. I did file with their tech support, but they said I needed to go to cPanel support. I had assumed it had to do with their configuration and/or changes to WHM/cPanel that caused the issues.

    Does anyone know if installing WHMCS would have anything to do with this problem? I did install it about the same time as the problem occurred. Don't know if its related or not.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,446
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Installing WHMCS wouldn't have any affect on this.

    If you've branded one of the default styles, motor_city in this case, a cPanel update would have wiped the logo I think. Better to copy the style and rename it, then edit. cPanel won't update that one.

    What do you mean by master cPanel? Have you tried reapplying the custom style to that package the user is on?
     
  5. neilw

    neilw Registered

    Joined:
    Mar 16, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    I also tried that. Repeatedly. No matter which style i changed the logo on, it did not show in any of the client cpanels. It did show and stay on the Branding Editor pages and our reseller cpanel account, but not client accounts, whereas a couple weeks ago I could change styles and our logo would appear in all styles and in all client cpanels. Now it doesn't.



    We have a reseller account using WHM which also, of course, has a corresponding cpanel. All cpanels are asigned the same style since the Change Style feature is off in the client packages. The logo change always takes on the main cpanel account (our cpanel). However, when we click the Apply to All Accounts button for the style change, it does not apply our logo to any cpanel account except ours. The style changes for all cpanels, but the logo does not change from the default cpanel logo.

    If I am correct, with Change Style feature turned off in the client cpanels, there is no way to change their style except through the WHM Branding Editor. However, just to be sure, I turned on the Change Style feature in a client's cpanel and tried changing it there. Again, the style changed, but our logo did not show, only the default cpanel logo.

    I am still quite curious as to why this worked correctly a week or so ago, but now no longer works correctly.
     
Loading...

Share This Page