The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reseller branding not working

Discussion in 'User Experience' started by WillDashwood, Dec 9, 2004.

  1. WillDashwood

    WillDashwood Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry if this has been asked before, I searched to no avail.

    I'm trying to use the branding feature of our reseller cPanel by simply uploading some new graphics to a theme I've cloned. The problem is it doesn't update the image once I refresh the page. Any ideas? I don't have root FTP access so I can't browse to the image folder either.

    I'm running WHM 9.9.3 cPanel 9.9.6-C9.
     
  2. Roy@ENHOST

    Roy@ENHOST Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles California
    You are uploading to the wrong directory.
    The /branding directory takes precedence over everythng.
    Delete the image in that folder and try again.
     
  3. WillDashwood

    WillDashwood Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks, but I don't have access to the branding folder, at least not by FTP. I've yet to get into SSH/Shell Access which someone recommend to me. Any ideas on where I can get started with that?
     
    #3 WillDashwood, Dec 10, 2004
    Last edited: Dec 10, 2004
  4. Roy@ENHOST

    Roy@ENHOST Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles California
    Post exactly what you did, what folder you uploaded to and what filename. Details please.
    We can't help you out if you don't provide details.

    How to replicate the problem:
    1.
    2.
    3.
    4.
     
  5. WillDashwood

    WillDashwood Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    1, Logged into our reseller cPanel :)2086)
    2, Clicked Themes >> Clone a cPanel Theme
    3, Cloned x2 (to "UC")
    4, Clicked cPanel >> Branding
    5, Located the image to replace under cloned them ("UC")
    6, Clicked Browse to locate image
    7, Clicked Upload
    8, Gives confirmation message (Branding Image uploaded! (top_02_1))
    8, Go back to branding page and refresh page but image hasn't changed.

    I've tried changing other images from different themes but nothing seems to change.

    Thanks,
    Will
     
  6. Roy@ENHOST

    Roy@ENHOST Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles California
    Will,

    I advise against the use of WHM for skins related jobs.
    You can send me an email to mail@cpanelskindepot.com if you want me to check out your system. I will be glad to help.
     
  7. WillDashwood

    WillDashwood Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the offer, very kind of you, but I think as it's not as easy as we first thought and we've got a bit more work on at the moment we will leave it for now and come back to it later.

    Thanks!
     
Loading...

Share This Page