The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reseller center is not working (loading....)

Discussion in 'General Discussion' started by Radio_Head, Apr 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    WHM 9.2.0 cPanel 9.2.0-E63
    RedHat 7.3 - WHM X v3.0.0

    When I click on a reseller and I select edit privileges/nameservers appears "Loading..." and nothing else ....

    Bye
     
  2. ezztro

    ezztro Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same Problem here.

    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-C69
    RedHat 9 - WHM X v3.1.0

    RH 9.X
     
  3. sonicdriven

    sonicdriven Registered

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem although mine is now intermitent...

    What causes this? how can it be avoided?

    WHM 10.0.0 cPanel 10.0.0-R143
    Fedora i686 - WHM X v3.1.0
     
  4. tizoo

    tizoo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Are you using konqueror ?

    Hi !

    I've experienced the same problem while using Konqueror.

    I've worked around this by accessing WHM through Galeon/Mozilla/Firefox...

    I would think this is a javascript related problem...

    Hope this helps.
    Florian - TiZoo Sàrl
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page