The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reseller Problem

Discussion in 'General Discussion' started by @home, Dec 5, 2003.

  1. @home

    @home Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have a problem regarding a account with reseller rights.

    The client wants to see the limits of the reselleraccount inside cpanel and WHM.
    So when he has 20Gb/200GB for reselling he wants to see that in his cpanel-account also.

    He said he had the same with his old host and he want's that also with this account.
    I said that this wasn't possible.
    This is wat i said.
    You can only set the limit on reselleracounts in WHM resellercenter. Right?
    4 options
    1 Limit the amount of accounts client can create by number
    2 Limit account creation to pre-assigned packages
    3 Limit the amount of each package that client can create. (This
    implies the option above.)
    4 Limit Accounts that client can create by Resource Usage

    1 ,2 and 3 wil give no limit on bandwidth and disk-usage. right?

    Only 4 can i use for limits on bandwidth and disk-usage. right?

    What i give to the orginal account his cpanel (bandwith and disk-usage limits) wil have no affect in his WHM. right?

    He still will not believe me!

    Can anybody help me?

    If this is possible please tell me how.
    I wil fix it then en say sorry to the guy.

    If this is not possible (Something i believe)
    Please say so.
    Then maby he believes me!

    My client is driving me nuts
     
  2. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I do believe you are correct with all of your statments. I, for example, cannot see how WHM & Cpanel show the same resources, unless the WHM is setup for one account only.

    Flip things around and tell your Client, the other Hoster did not have things setup properly which is why, it showed the way it did. You, on the other had, have set things up properly and will not do otherwise. ;)
     
  3. @home

    @home Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you Rob.

    It seems that my client finally gets the picture :D

    He wants to do it my way now.

    But i don't understand what that old host was doing then. :confused:
     
  4. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Life is full of mysterys -- some to never be explained or understood. :D
     
  5. @home

    @home Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    lol :p


    The secrets of life
     
Loading...

Share This Page