The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

resellers on cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by maxihost, Jan 5, 2004.

  1. maxihost

    maxihost Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    isnt that possible to limit the accounts creations per resources like 1000MB of Disk Space and 5000MB of Transfer AND a maximum of 5 accounts like it works on Ensim ?

    I have just found the option to limit per resource OR per accounts or per accounts type :-/

    I would like for example limit to only 5 accounts per reseller account, but I wont give out UNLIMITED transfer, it would be impossible to do that.

    damn
     
  2. maxihost

    maxihost Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nobody ?
     
  3. faithintsu

    faithintsu Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    You can limit it under the Reseller Center. Goto Edit the Reseller Prevligies. Click on the user in question.

    There is an option called

    " Limit The Amount of Accounts USERNAME can create by number to accounts."

    This is below the number accounts they can have via the Package type.

    That should allow you to do what you want.
     
  4. maxihost

    maxihost Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    its not that what I want
    I want to limit the accounts AND limit the resources also.
     
  5. faithintsu

    faithintsu Member

    Joined:
    Jul 12, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Keep Scrolling down and you will be able to limt that as well.
     
  6. hbouma

    hbouma Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2002
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    faithintsu,

    If you look close enough, you will see an OR between the two methods (limit by account number OR limit by resources). If you check both sets of boxes, the results of just one (the resource limits) is saved out.

    As far as I can tell, there isn't any way to limit a reseller account to both a set number of domains and a set amount of resources. Which is pretty lame if you ask me.

    Hal
     
  7. hbouma

    hbouma Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2002
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Actually, the new reseller control panel seems to let you set both # of accounts and resources per reseller. Of course this is with the release version so if you only use the stable version you'll need to wait for it to migrate over to that. But if this works as advertised, I'm dumping addon domains in a heartbeat.

    Hal
     
Loading...

Share This Page