The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Resellers using Root Packages

Discussion in 'General Discussion' started by Salman75, Jan 28, 2008.

  1. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    For some days now I have seen resellers being able to setup accounts under ROOT ONLY packages. I checked the reseller privileges and the root packages were not allowed to them.

    I have seen this on MANY servers.

    Any idea how this is possible?

    Thanks
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I know on servers that were previously on version 10, when they migrated to version 11, the ability of resellers to use ROOT's packages was "resolved." However, if your users are set to not be able to use ROOT packages and these issues are still arising, you may want to go to WHM -> Resellers -> Reseller Center and click Reset Resellers.
     
  3. bsasninja

    bsasninja Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This will not wipe out reselles configs/permissions?
     
  4. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    NO, i dont think so.
     
  5. Salman75

    Salman75 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Can you add a SELECT ALL RESELLERS check box? Its very time consuming having to click so many boxes
     
Loading...

Share This Page