The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Resellers WHM allows to use more bandwith then purchased

Discussion in 'General Discussion' started by h4f, Dec 9, 2007.

  1. h4f

    h4f Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi there,

    I have a reseller WHM client that informed me that he was able to set (and use) more bandwith than the limit on his package.

    I have checked it and it can be done.

    I just wonder is this a setting in root WHM or a bug?
     
    #1 h4f, Dec 9, 2007
    Last edited: Dec 9, 2007
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    1. What is your full cPanel version number?

    2. Does the Reseller have a Bandwidth Usage cap?

    3. Is Overselling enabled on the Reseller account?

    4. Does the Reseller have the 'Bandwidth Limitation' privilege?
     
  3. h4f

    h4f Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6


    WHM 11.11.0 cPanel 11.16.0-C18451

    Where can I find the other settings?
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    WHM -> Resellers -> Reseller Center, then proceed to edit the privileges of the reseller account and you will be able to see their current privileges.
     
  5. h4f

    h4f Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Anyway to limit them by default?
     
  6. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes, instead of checking the box for "Make Reseller" when creating the account, create the account normally then grant reseller privileges via the Reseller Center.
     
Loading...

Share This Page