The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reset User's Horde Toolbar?

Discussion in 'E-mail Discussions' started by TechGuy, Apr 1, 2014.

  1. TechGuy

    TechGuy Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have one user who has somehow changed their toolbar in Horde. Also, they are unable to enable Previews. (They can only click on a subject to be directed to a new page with the email as opposed to having the frame below the list show the email.) I've attached two screenshots. #1 shows the problem account and #2 shows a working account. Any tips?

    Broken:
    Horde1.png

    Working:
    Horde2.png

    There must be some way to reset it...
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,762
    Likes Received:
    662
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    On the right-hand side of the page, under the "Other" menu, you can choose to hide or unhide previews. As for the other question, it's showing you the filters because you are on a different mail directory. I'm not sure I understand the exact issue that you are facing.

    Thank you.
     
  3. TechGuy

    TechGuy Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2001
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks for the reply! I actually do want the previews enabled. On most of our user's accounts, they see the second screen shot and there is an option under "Other" as you mentioned. For some users, they see the first screenshot (Broken) and there is no "Other" menu. Any tips on how to get that menu?
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,762
    Likes Received:
    662
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I was not able to reproduce that behavior. Could you open a support ticket using the link in my signature so we can attempt to reproduce the issue on your machine? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page