Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

restore filters problem

Discussion in 'E-mail Discussion' started by mahinder, Apr 23, 2008.

  1. mahinder

    mahinder Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2003
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    matrix
    hi

    when i restore filters from backup they do not appear in cpanel > account level filtering option. However, filters are properly restored in /etc/vfilters/domain.com.

    Also, when i add new filters in account level filtering, restored filters are overwritten. Is this known bug? any solution around. i am running

    WHM 11.15.0 cPanel 11.18.1-S20683
    CENTOS Enterprise 4.6 i686 on standard - WHM X v3.1.0

    thank you.
     
  2. slinky

    slinky Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    58
    It has been a few years since you posted -- I am having the same problem. I upload the file per the backup section and the filters do not appear in the cpanel account.
     
  3. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,609
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    238
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are you receiving any errors in /usr/local/cpanel/logs/error_log in regards to the filters when viewing that area in cPanel?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice