Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Roundcube not displaying

Discussion in 'E-mail Discussion' started by AlanLamb, Aug 11, 2008.

  1. AlanLamb

    AlanLamb Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi Guys

    We have a cPanel server set up and we recently updated and added RoundCube webmail in using Tweak Settings. However when we log in to a webmail account it doesn't give the option to use roundcube it still only shows squirrel and horde which is the same as we had it before.

    Any ideas?
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    First thought, what theme are you using? A default cPanel or something else?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. AlanLamb

    AlanLamb Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    default, I think it's just called X
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Should be X3. That is the default cPanel 11 theme.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. AlanLamb

    AlanLamb Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Yep, that's what we're on, X3 Mail or X3.

    Any other ideas?
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Is RoundCube enabled via Feature Manager in WHM?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. AlanLamb

    AlanLamb Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Roundcube doesn't seem to be in either the default or disabled list on WHM. Does that mean it's not installed properly?
     
  8. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Whats the exact version of your cPanel?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. parisdns

    parisdns Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    PrivateLayer.com
    I guess you have to re-install it, but I don't know which command? If cpanel staff can provide the way to do it, thanks.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. AlanLamb

    AlanLamb Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    The version number that shows in the corner is...


    WHM 11.23.2 cPanel 11.23.4-S26138
    REDHAT 9 i686 on standard - WHM X v3.1.0
     
  11. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might want to put in a ticket with cPanel about this and reference this thread so they can take a peek.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice