The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RPM fails every time

Discussion in 'General Discussion' started by rcttrainers, Oct 11, 2004.

  1. rcttrainers

    rcttrainers Member

    Joined:
    Jan 11, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    root@gothicangel [/scripts]# ./exim4
    Exim Setup Script Version 15.0
    This is the exim 4.43 installer release number 0 for platform redhat 9
    rpmdb: unable to join the environment
    error: db4 error(11) from dbenv->open: Resource temporarily unavailable
    error: cannot open Packages index using db3 - Resource temporarily unavailable (11)
    error: cannot open Packages database in /var/lib/rpm
    Using RPM Backend: RPM version 4.2


    I get that on any RPM based command. I have done everything I can think of. I have rebuilt the RPM database. This does not help, I have googled and searched, neither returned anything that helped. I can't see any RPM processes causing this problem

    Any help is appreciated.
     
  2. Altco

    Altco Registered

    Joined:
    Mar 8, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm having the same problem and have rebuilt the RPM database and still no luck.
     
  3. DigiCrime

    DigiCrime Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
Loading...

Share This Page