The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RRDTool and HotSaNIC

Discussion in 'General Discussion' started by vivacity, Oct 19, 2003.

  1. vivacity

    vivacity Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I would like to install HotSaNIC (for its "system" module) but I cannot find where rrdgraph is located. I know where rrdtool, but not rrdgraph, etc.

    Where can I find them (latest Cpanel Stable)? Also- anyone install HotSaNIC on a RHLinux9/Cpanel config and have any tips to allow Cpanel/HotSaNIC to behave together?
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
  3. vivacity

    vivacity Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. Michael-MS

    Michael-MS Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hotsanic broke after the latest perl/update disasters. The only thing that works is the "traffic" section. System, Part, and DiskIO are all dead. This has happened on five servers, all after the recent cpanel updates. Anyone have any idea what could be broken?

    Thanks,
    Michael
     
  5. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    I had to re-install.:(
     
  6. Michael-MS

    Michael-MS Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I went through the setup script all over again. I guess that wasn't enough. How did you uninstall it?

    Edit: Also, that's my post at Rackshack that you linked to, kind of funny. :D
     
  7. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Ha, ha! Small world. Thanks for that post! Maybe I can repay the favor...

    What I did was delete /usr/local/HotSaNIC and /usr/local/apache/htdocs/HotSaNIC

    Then I just did the whole install again. (Including rrdtool)
     
  8. Michael-MS

    Michael-MS Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Reinstalling RRDTool did the trick! Thanks for the suggestions. :)
     
  9. cothrun

    cothrun Member

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
Loading...
Similar Threads - RRDTool HotSaNIC
  1. joomla
    Replies:
    2
    Views:
    566

Share This Page