Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Ruby Gem Available for Installation Error

Discussion in 'General Discussion' started by bloodymary, Jun 15, 2007.

  1. bloodymary

    bloodymary Registered

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have installed some ruby gems from whm / Module Installers. Now i would like to install more gems but when i click the "Show Available Ruby Gem(s)" under the topic "Find a Ruby Gem" an error occures as "There was a problem fetching the module list.". Is there anybody solved that problem or it only happened in my server:) . Sorry for my English.
     
  2. deadend

    deadend Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I have exact same issue. If anyone can help us out, it would be much appreciated.

    -Lane
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Feel free to submit a ticket about this issue :).
     
  4. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,561
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    308
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Delete the cache files in $user/.cpanel/datastore/ For example
    _scripts_gemwrapper_--noexpect_list_--remote
    If you are doing the modules install via WHM, then the cache files to delete are in /root.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. simonpearce

    simonpearce Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi,

    Having same problem but don't understand the above! What exactly do I need to delete? All cpanels are giving the same error - do I need to do this for every account?

    Cheers

    Simon
     
  6. Mysteerie

    Mysteerie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I did this, but still no go. If I wanted to remove ruby as well (how would I do this?)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice