Ruby on Rails Application not running

51face

Registered
Feb 24, 2012
1
0
51
cPanel Access Level
Root Administrator
Hi, I have issue with ruby on rails application.

I tried to create new apps on ruby on rails on cpanel (installing redmine to be exact). I thought all the setting has configured well enough. When I click "run" button on the application list, it tells that it's started. this is the exact message:

"The following Ruby on Rails application was started: redmine"

but, as I go back to the application list, I see that app status of that application is not running. I tried this several times. I googled about it, and found this forum thread

http://forums.cpanel.net/f42/ruby-rails-issue-118125.html

which ended with no solution written down. There is someone (View Profile: cPanelMatt - cPanel Forums) who asked us to open support ticket here... so I did submit a support ticket to cpanel customer support asking about how can I solve my problem.

Apparently, they didn't tell me how to solve the problem. The solved the problem themselves instead. And now I'm facing the same problem again and still no clue how to solve this.

Anybody could help me?

thanks anyway
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,904
2,218
463
Hello :)

Could you post the ticket number so we can check the ticket to determine the specific solution that was provided to you in the past?

Thank you.
 

cPanelTristan

Quality Assurance Analyst
Staff member
Oct 2, 2010
7,607
40
248
somewhere over the rainbow
cPanel Access Level
Root Administrator
The biggest reason for Rails applications to not work is due to having the wrong Rails version:

Code:
rails -v
What do you get when running that command in root SSH?