The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ruby on rails

Discussion in 'General Discussion' started by webofunni, Mar 1, 2008.

  1. webofunni

    webofunni Active Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    In Cpanel ROR applications are not starting automatically after server reboot. I have selected the option load on boot. But still its not starting automatically after server reboot. I have to start it manually after the reboot.

    Please help
    :)
     
  2. kostyukdv

    kostyukdv Member

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello , I have same problem :mad:

    How to fix this issue??
     
  3. jemmille

    jemmille Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Rails not reloading after reboot

    Same thing happening here. Just upcp'd last week so version is up-to-date. Made the morning after maintenance lots of fun in the ticket system. Please fix or give us a work-around.

    Thanks
     
  4. ben-work

    ben-work Registered

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any news on this? I ran into this problem a few days ago on a v11 server.
     
  5. Techstar

    Techstar Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kochi, India.
    Check the ROR service status at each run level using the following command.

    Login via SSH
    ********************
    chkconfig --list | grep ror
    ********************
    If it is off use the following command to start.

    ********************
    chkconfig ror on
    ********************

    I hope it helps.
     
  6. cyon

    cyon Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Rails not reloading after reboot

    We have the same problem as well since the latest update. The runlevels are perfectly fine and the logs show no useful hints.

    Does anyone have another hint or suggestion?
     
Loading...

Share This Page