The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rvsitebuilder gives php_network_getaddresses

Discussion in 'General Discussion' started by its_joe, Aug 7, 2009.

  1. its_joe

    its_joe Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    We have WHM 11 + centos5 on server. I have rvsitebuilder license and trying to install it. But when i click on "RVSiteBuilder Installer" from WHM it gives following error

    php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

    firewall is off on server and port 80,443 are working fine. The ip and hostname of server are also resolving. Can anyone give any details on this issue.

    waiting for the reply.


    its_joe
     
  2. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Kindly try to edit the file "preinstallationMgr.php" and Replace '$site' with the serverIP or hostname. Save the file and proceed with the installation.
     
  3. mail2sacp

    mail2sacp Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    Thanks for your reply I have same issue.

    But on which line do I need to change the site --> serverIP

    Waiting for your reply.
     
Loading...

Share This Page