Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

S/MIME & Horde

Discussion in 'General Discussion' started by mpattman, Jul 31, 2005.

  1. mpattman

    mpattman Registered

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I was wondering if anyone had got S/MIME support working in Horde/IMP ?

    From what I can see Horde uses the cPanel version of PHP and not the one that all of the accounts use. When I look at http://domain.com:2095/horde/imp/test.php it says:
    "The openssl module is required to use S/MIME in IMP. Compile PHP with --with-openssl to activate"

    Can someone point me in the right direction for resolving this and does anyone know if this will be overwritten by any cPanel updates ?
     
  2. Leandro

    Leandro Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Argentin
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hello, the phpinfo(); function for the server show me php version 4.3.10 and the phpinfo(); from http://server.com:2095/horde/imp/test.php show me php version 4.3.11 is it posible ?

    I need to install the open SSL support for the 3rdparty, because I need to use S/MIME to read emails certificateds from webmails...

    thanks in advance !
     
  3. Leandro

    Leandro Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Argentin
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Solved !

    The solution is to replace the php file located in /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/ with the php file in /usr/bin

    mv /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php.bk
    cp /usr/bin/php /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/php

    so, you're going to have both version eq

    after the copy must to configure some files related with the horde, like hordelogsfile, but nothing difficult.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice