The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Screwed up the NS1

Discussion in 'General Discussion' started by droid, Mar 19, 2013.

  1. droid

    droid Registered

    Joined:
    Mar 19, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi all

    im new here dont know where to post for support so i try it here. Anyway i just installed cpanel/whm on my VPS. i did an error. when asked to type in NS1 and NS2 during installation i did this mistake

    Example.
    NS1.super.domain.com <The mistake is here it should be NS1.superman.domain.com
    NS2.Superman.domain.com IP: xxx.xxx.xxx

    Now when i try to create a new cpanel account on whm , at DNS setting it shows as follows

    NS1.super.domain.com
    NS2.Superman.domain.com


    how can i change the NS1 to the correct ones

    thank you
     
    #1 droid, Mar 19, 2013
    Last edited: Mar 19, 2013
  2. quietFinn

    quietFinn Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    998
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Finland
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In WHM-> Server Configuration-> Basic cPanel & WHM Setup-> Nameservers
     
  3. droid

    droid Registered

    Joined:
    Mar 19, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you so much ur a legend :)
     
Loading...

Share This Page