Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

/scripts/runweblogs not executed completely

Discussion in 'General Discussion' started by SACHIN, Aug 22, 2006.

  1. SACHIN

    SACHIN Guest

    Hello,

    /scripts/runweblogs <uername> , this command is not executed completely. This command stop working after the prompt

    About to fork

    After this prompt, the command stucks and it don't proceed further. I have also checked the domlogs and other logs of the domain and the logs were not of big size. It was in 1.5 MB.

    Same thing happends with the command
    /scripts/fixwebalizer <username>

    Waiting for the reply.

    Thank in advance.

    Regards,
    Sachin
     
  2. nickp666

    nickp666 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Messages:
    769
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    /dev/null
    how long did you leave it? it takes quite a while if the logs are large or is it exiting after that message and giving you the shell back?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. SACHIN

    SACHIN Guest

    The command is stuck for hours and hours. The command doesn't complete at all.

    Do I have to make some changes in any of the conf files.

    Because it happend with many of the other accounts.

    Thanks for your help.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice