Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

/scripts/runweblogs not working? try /scripts/fixwebalizer

Discussion in 'General Discussion' started by MediaHound, Mar 28, 2005.

  1. MediaHound

    MediaHound Active Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Florida
    I just had this problem and this worked for me.
    Hope this thread helps somebody.

    If your experiencing trouble with a domain on your cpanel server, where the domain's webalizer has failed to run for, say, a year (or whatever), you can attempt to manually fire webalizer for that particular account.
    Just log into the box, switch user (su -) to root, then type "/scripts/runweblogs" (without the quotes) at the command prompt.
    Then type the account username when prompted, hit enter, and presto - the domain should now have current stats.
    Go and check (or read the message returned to you).
    If that fails to produce stats, then try running the command /scripts/fixwebalizer
    You'll loose everything (in my case, it actually lost everything - except for most of the last day of the previous month, also, the current month was generated in it's entirety). Though what it lost in my case was data from a year and a half ago, so it wasn't so sad to watch it go.

    Like I said, hope this helps somebody.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice