The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

scripts/servup does not work

Discussion in 'General Discussion' started by Izkabola, Aug 20, 2005.

  1. Izkabola

    Izkabola Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    When I run servup in whm, (http://domain.com:2086/scripts/servup), it never loads. I have searched, but have not found an answer. This is how far I get.

    Code:
    Updating /scripts ...
    Sync Source: http://httpupdate.cpanel.net/RELEASE/scripts
    Fetching http://httpupdate.cpanel.net/cpanelsync/RELEASE/scripts/.cpanelsync.lock (0)....@69.90.250.35......connected......receiving...100%......Done
    Fetching http://httpupdate.cpanel.net/cpanelsync/RELEASE/scripts/.cpanelsync.bz2 (0)....@69.90.250.35......connected......receiving...33%...67%...100%......Done
    Done updating /scripts
    Found hostname to be s1.domain.com, which resolves to MYSERVERIP
    Hostname Virtual Host is already setup
     
    #1 Izkabola, Aug 20, 2005
    Last edited: Aug 20, 2005
  2. Tos

    Tos Member

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here. Been picking on it for hours and not found an answer yet.
     
  3. Izkabola

    Izkabola Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    =====
    EDIT
    =====
    I deleted all of the deny_hosts.rules on APF and that didn't work.
     
    #3 Izkabola, Aug 21, 2005
    Last edited: Aug 21, 2005
  4. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    check your rpm database for errors
     
Loading...

Share This Page