Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

/scripts/upcp problem

Discussion in 'General Discussion' started by wills, Sep 12, 2005.

  1. wills

    wills Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Hi, it seems that our server can't get past the MySQL-4.1.13 is up to date portion of upcp. I've even tried --force to get it going but nothing. Any suggestions?

    Thanks.
     
  2. BenThomas

    BenThomas Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Houston, Texas USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Looks like you have a hung rpm process somewhere. Look for all rpm processes and kill them. The remove all the /var/lib/rpm/__db.* files and run rpm --rebuilddb. That should fix the problem. This generally happens when the rpm command is ran twice.
     
  3. wills

    wills Well-Known Member

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Yeah, that and I found out the process was in the middle of chown the SQL databases and evidently there was a databaes that is a little too large... I guess patience is a virtue :)

    Thanks.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice