The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/scripts/wwwacct / Modernbill

Discussion in 'General Discussion' started by jackal, Aug 6, 2003.

  1. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Up until 7.2.1 build 109 modernbill automation and the outgoing emails worked fine. Now since then it does not know how to handle the ip field for the setup. Several clients are having this problem. Anybody around here have a fix for this problem.?

    cPanel.net Support Ticket Number: 20089
     
  2. paint

    paint Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    hmm i have had the same problem now.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. bert

    bert Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    602
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This issue appears to have been corrected on the latest edge release.

    I am only seeing this behavior on our stable boxes.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    WHM 7.4.0 cPanel 7.4.0-E15 fixed the problem thank you guys very much.



    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    #4 jackal, Aug 6, 2003
    Last edited: Aug 6, 2003
Loading...

Share This Page