The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

scripts2 not working

Discussion in 'General Discussion' started by nzservers, Jan 23, 2006.

  1. nzservers

    nzservers Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    after updating system and server software via WHM none of the scripts2 links work under any skin.

    WHM 10.6.0 Cpanel 10.8.0-S59 CentOS 3.6 i686

    I tried manually updating the CPAN perl module but still the same.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Since you're on a very old version of cPanel, I suggest you update it. /scripts2 is simply a method of calling modules within the cPanel binaries, there are no actual associated scripts:

    /scripts/upcp --force
     
  3. nzservers

    nzservers Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    that fixed it chirpy, thanks.
     
  4. nzservers

    nzservers Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I rebooted this box and now scripts2 does not work again :(( ran /scripts/upcp --force but still nothing
     
  5. nzservers

    nzservers Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ran /scripts/upcp --force a second time then rebooted and it now works. wtf is up with this???
     
Loading...

Share This Page